Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas1.6g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.2g11kcal0.5g2.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese4.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)3.2g9kcal1g0g0.6g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).2.4g2.7kcal0.6g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g73kcal5g6.2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko19g37kcal2.5g3.1g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.3g1.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g189kcal12.9g16g8.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610