Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 6.6g34kcal1.1g0g3.4g0g
Herkkusieni 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma5.5g19kcal1g3.3g0.2g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.4g3.8kcal0g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g116kcal4.2g7.2g7.8g0.6g
Valittu annoskoko20g58kcal2.1g3.6g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal1.1g1.8g2g0.2g
Arvot/100g100g296kcal10.8g18.5g20g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201