Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g3.2g5.2kcal0.3g0.2g0.3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1g1.8g0.8g0g
Valittu annoskoko20g10kcal0.5g0.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g52kcal2.6g4.6g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530