Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.1g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka2.3g8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Heinz ketsuppi1.2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Chilikastike (Hp)0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti4.3g6kcal0.8g0g0.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.7g1kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%2.6g7.4kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g83kcal5g7.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko20g41kcal2.5g3.9g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.3g2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g212kcal12.8g20g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890