Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.3g2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 4.4g7.2kcal0.7g0g0.5g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal1.4g0.8g1.8g0g
Valittu annoskoko20g14kcal0.7g0.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g69kcal3.6g2g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506