Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät7.3g27kcal0.9g5g0.4g0.4g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g12g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal2g11.4g0.8g0.8g
Valittu annoskoko20g31kcal1g5.7g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g157kcal5.1g28.9g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818