Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g18g19kcal1.4g2.5g0.4g1.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal3.4g5g2.8g3.6g
Valittu annoskoko20g28kcal1.7g2.5g1.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.9g1.3g0.7g0.9g
Arvot/100g100g143kcal8.6g12.7g7.1g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308