Karppipizzapohja

1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekaisin ja lusikoidaan ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.4g0.9kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste mozzarella (Euroshopper), annos 100g5.3g16kcal1.4g0.1g1.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,38.8g5.7kcal1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g65kcal6g2.6g3g0.8g
Valittu annoskoko20g32kcal3g1.3g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.5g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g164kcal15.2g6.6g7.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220289