Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g39kcal3.8g2g1.8g0g
Valittu annoskoko20g20kcal1.9g1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal1g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g99kcal9.6g5.1g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585