Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Kaurahiutale 1.1g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Mantelilastu (A la meira)0.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g83kcal2.8g12g2.4g1.4g
Valittu annoskoko20g42kcal1.4g6g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.7g3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g213kcal7.2g30.8g6.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640