Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g18g5.4kcal0.2g1.3g0g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.1g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.2g2.6g0.6g1g
Valittu annoskoko20g10kcal0.6g1.3g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3g6.6g1.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646