Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g2.4g14kcal0.4g0.1g1.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.7g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Tattarijauho, Myllynparas1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g1.2g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g69kcal1.8g3.8g5g2.4g
Valittu annoskoko20g35kcal0.9g1.9g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.5g1g1.3g0.6g
Arvot/100g100g176kcal4.6g9.6g12.7g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365