Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.2g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Maitojauhe rasvaton 0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)2.9g5.5kcal0.7g0g0.3g0g
Tomaattimurska 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.1g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal4g5g3.6g0.6g
Valittu annoskoko20g35kcal2g2.5g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1g1.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g180kcal10.2g12.7g9.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253