Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 12g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Saksanpähkinä 0.8g5.6kcal0.1g0g0.5g0.1g
Vuohenjuusto President3.5g9kcal0.7g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal1.8g2.6g3.2g0.8g
Valittu annoskoko20g25kcal0.9g1.3g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.5g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g126kcal4.6g6.6g8.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701