Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g3.2g11kcal0.3g2.4g0.1g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.6g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g49kcal3.4g5.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g25kcal1.7g2.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.9g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.1g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315