Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 7g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Soijajauho vähärasvainen 0.4g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1.8g5.7kcal0.9g0.5g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 1.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g41kcal3.4g5.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g21kcal1.7g2.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g104kcal8.6g13.1g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297