Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 13g5.1kcal0.1g0.9g0g0.3g
Aurajuusto1.3g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal1.2g2.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal0.6g1.2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3g6.1g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217