Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g2.6g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g1.3g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g0.4g0.2kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.7kcal1g0g0.5g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g3.3g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g2.6g8.3kcal0.6g0g0.6g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g1.8g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g69kcal5g1.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko20g35kcal2.5g0.7g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.3g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g174kcal12.6g3.5g11.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228