Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 8.8g6.2kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g7g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Appelsiini, kuorittu 3.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal0g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko20g8kcal0g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0g1.5g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433076