Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen12g33kcal1.3g5.7g0.8g0.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g4g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g4.2g16kcal0.6g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g130kcal4.2g12g7.8g0.8g
Valittu annoskoko20g65kcal2.1g6g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g33kcal1.1g3g2g0.2g
Arvot/100g100g328kcal10.6g30.2g19.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890