Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 2.7g5.8kcal0.3g0g0.5g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g4.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g18kcal0.8g1.2g1g0g
Valittu annoskoko20g9kcal0.4g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g45kcal2g3g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845