Aapon makkarat ja perunat voissa

Ruskista sipuli ja lisää joukkoon makkarapalat sekä perunat.

Paista niin kauan, että molemmat ovat kypsiä ja lisää muut aineet.

Voit myös maustaa muilla aineilla.

Syö sinapin ja ketsupin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 7.8g6.1kcal0.1g1.3g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Punainen lenkki, Atria 100g7.8g19kcal0.7g0.5g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
American bbqsauce kentucky whiskey (Santa maria), annos 15g0.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g67kcal1.6g4.4g4.6g0.2g
Valittu annoskoko20g33kcal0.8g2.2g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.4g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g167kcal4g11.1g11.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183814