Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g5g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.5g3.5kcal0.4g0.4g0.1g1.2g
Vehnänalkio 1.2g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki93g52kcal7.9g4.6g0.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss25g8.5kcal0.2g1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g350kcal33.4g24.8g12.6g5.2g
Valittu annoskoko190g175kcal16.7g12.4g6.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna95g87kcal8.4g6.2g3.2g1.3g
Arvot/100g100g92kcal8.8g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983