Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu50g100kcal6.5g1.5g8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g276kcal15.6g16.6g16.6g4.4g
Valittu annoskoko190g138kcal7.8g8.3g8.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna95g69kcal3.9g4.2g4.2g1.1g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889