Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi126g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.3g0.6kcal0.1g0g0g5.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.5g13kcal1.6g1.4g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale9g5.7kcal0.9g0.5g0g6.9g
Manteli, jauhettu, n. 1dl44g265kcal10.6g2.9g23.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g568kcal26.4g9.6g48g30.6g
Valittu annoskoko190g284kcal13.2g4.8g24g15.3g
Annoskoko puolitettuna95g142kcal6.6g2.4g12g7.7g
Arvot/100g100g150kcal7g2.5g12.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174