Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 10g31kcal1.9g0.3g2.5g0g
Tomaatti 17g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.7g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Makaroni, tumma 25g90kcal3.4g16.4g0.8g1.5g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Soijarouhe, vaalea 5g19kcal1.9g2.3g0.1g0.5g
Atria kevyt jauheliha33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g458kcal29.2g42g17.6g5.4g
Valittu annoskoko190g229kcal14.6g21g8.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna95g115kcal7.3g10.5g4.4g1.4g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964