Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.1g7.3kcal0.3g1.5g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g467kcal34g14.2g29.6g4g
Valittu annoskoko191g234kcal17g7.1g14.8g2g
Annoskoko puolitettuna95g117kcal8.5g3.6g7.4g1g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853