KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore150g293kcal28.1g0g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kanamuna, paistettu (pirkka)13g28kcal1.6g0.1g2.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 7g37kcal0g0g4.2g0g
Piparjuuri, annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g730kcal60.4g2.4g53.6g1g
Valittu annoskoko191g365kcal30.2g1.2g26.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna95g182kcal15.1g0.6g13.4g0.3g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715