Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 70g27kcal0.7g4.8g0.1g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 6g20kcal0.4g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g238kcal17.2g22.8g7.4g4.2g
Valittu annoskoko191g119kcal8.6g11.4g3.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna95g60kcal4.3g5.7g1.9g1.1g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686