Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali66g13kcal1.2g1.4g0.1g1.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl31g9kcal1.4g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour8.8g26kcal0.3g0.4g2.6g0.1g
Katkarapu16g11kcal2.3g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g151kcal11.2g11.2g6g4.8g
Valittu annoskoko191g75kcal5.6g5.6g3g2.4g
Annoskoko puolitettuna95g38kcal2.8g2.8g1.5g1.2g
Arvot/100g100g40kcal2.9g2.9g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299