Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 87g24kcal1g3.6g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g55g71kcal11.5g0g2.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g11g3.3kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g221kcal26.2g12.2g4.8g5.2g
Valittu annoskoko191g110kcal13.1g6.1g2.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna95g55kcal6.6g3.1g1.2g1.3g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589