Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g18g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Herne 18g12kcal0.9g1.6g0.1g0.5g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g35g26kcal1.4g4.4g0.3g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Persilja 4.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g96kcal5.4g15g1g3g
Valittu annoskoko191g48kcal2.7g7.5g0.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna95g24kcal1.4g3.8g0.3g0.8g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436