Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 112g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 157g120kcal3g24.4g0.3g1.6g
Keittojuurekset, apetit225g59kcal2g10.8g0.7g5.2g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 262g295kcal55.4g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3807g1130kcal125.6g107.4g18.2g16.6g
Valittu annoskoko1904g565kcal62.8g53.7g9.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna952g282kcal31.4g26.9g4.6g4.2g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600