Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g876g245kcal5.3g52.1g1.8g21.9g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g8.8g21kcal0.5g3.7g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)88g74kcal0.9g3.1g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g717kcal15.4g124g16.8g45.8g
Valittu annoskoko1904g358kcal7.7g62g8.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna952g179kcal3.9g31g4.2g11.5g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864