Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)71g7.1kcal1.1g0g0.4g60.2g
Ruisjauho Pirkka566g1727kcal54.9g345.4g11.3g84.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)307g982kcal42.3g177.9g9.8g38.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g94g132kcal13.2g13.2g3.2g45.3g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g14g57kcal0g14.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 826g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g26g93kcal11.7g10.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g5995kcal246.4g1122.2g52.6g457.4g
Valittu annoskoko1904g2998kcal123.2g561.1g26.3g228.7g
Annoskoko puolitettuna952g1499kcal61.6g280.6g13.2g114.4g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040