Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g624g406kcal20.6g28.1g24.3g0g
Kananmuna kuoreton 343g490kcal42.9g1g35.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g936g3259kcal32.8g758.5g9.4g28.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g8308kcal192.6g1575.2g137.8g56.2g
Valittu annoskoko1904g4154kcal96.3g787.6g68.9g28.1g
Annoskoko puolitettuna952g2077kcal48.2g393.8g34.5g14.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483