Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g225g810kcal63g4.5g60.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g5983kcal382.2g158g429.2g29.2g
Valittu annoskoko1908g2992kcal191.1g79g214.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna954g1496kcal95.6g39.5g107.3g7.3g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318