Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen1122g3165kcal122.3g545.5g76.3g34.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g382g1526kcal21g16.8g152.6g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g404g1564kcal60.6g12.1g141.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g12510kcal407.8g1148.8g740.6g69.6g
Valittu annoskoko1908g6255kcal203.9g574.4g370.3g34.8g
Annoskoko puolitettuna954g3128kcal102g287.2g185.2g17.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890