Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 721g1631kcal115.4g3.6g129.8g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 301g277kcal47.5g7.5g6g0g
Tonnikala vedessä 421g439kcal94.4g0g6.3g0g
Herkkusieni säilyke 301g51kcal6.3g0.6g0.9g7.2g
Kermajuusto (Pohjanpoika)135g527kcal32.5g2.7g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g6287kcal593g29g421.4g14.4g
Valittu annoskoko1908g3144kcal296.5g14.5g210.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna954g1572kcal148.3g7.3g105.4g3.6g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830