Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Pekoni (Dulano)15g38kcal2.7g0.5g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g13g49kcal3.6g0.2g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g289kcal19.8g9.4g19.2g2.2g
Valittu annoskoko191g144kcal9.9g4.7g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna96g72kcal5g2.4g4.8g0.6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g2.5g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882