Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 29g8kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 21g5.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Purjosipuli 5.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)38g10kcal0.4g2.1g0g0.5g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g66kcal2.6g11.6g0.2g4.2g
Valittu annoskoko191g33kcal1.3g5.8g0.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna96g17kcal0.7g2.9g0.1g1.1g
Arvot/100g100g17kcal0.7g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823