Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g35g100kcal1.6g11g5.3g1.9g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sipulikuutiot rainbow28g2.8kcal0.4g0.4g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]42g139kcal11.4g0g10.1g0g
Kananmuna kuoreton28g40kcal3.4g0g2.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g669kcal36.4g26.2g45g5g
Valittu annoskoko191g335kcal18.2g13.1g22.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna96g167kcal9.1g6.6g11.3g1.3g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574