Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g63g38kcal2.3g4.6g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 22g68kcal2.3g12.8g0.5g1.2g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Tonnikala vedessä 47g49kcal10.5g0g0.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g16g41kcal4.7g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g518kcal50.6g37g18.4g2.4g
Valittu annoskoko191g259kcal25.3g18.5g9.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna96g129kcal12.7g9.3g4.6g0.6g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.7g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933