Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g38g131kcal4.8g26.1g0.7g1.2g
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%14g24kcal1g0.2g2.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.1g5.8kcal0.4g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g463kcal27.8g55.6g13.8g4.2g
Valittu annoskoko191g232kcal13.9g27.8g6.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna96g116kcal7g13.9g3.5g1.1g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145