Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 27g22kcal0.4g4.6g0g0.8g
Mungpapu, Risenta42g121kcal10g16.7g0.4g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g4.2g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g299kcal21.6g44.8g0.8g2.2g
Valittu annoskoko191g150kcal10.8g22.4g0.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna96g75kcal5.4g11.2g0.2g0.6g
Arvot/100g100g78kcal5.6g11.7g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344