Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 5g16kcal0.4g3.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g347kcal22.8g16.8g20.6g6.4g
Valittu annoskoko192g173kcal11.4g8.4g10.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna96g87kcal5.7g4.2g5.2g1.6g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423