TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g117g24kcal0.7g4.5g0.4g1.6g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.8g0.2g0.7g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Lihaliemi laimennettu 31g5.9kcal0g0.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g141kcal2.4g14.8g8g4.6g
Valittu annoskoko192g70kcal1.2g7.4g4g2.3g
Annoskoko puolitettuna96g35kcal0.6g3.7g2g1.2g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.9g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099