Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g801g1041kcal168.2g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Voimariini normaalisuolainen10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g2491kcal345.4g30.8g106.8g3.6g
Valittu annoskoko1910g1245kcal172.7g15.4g53.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna955g623kcal86.4g7.7g26.7g0.9g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480