Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1250g213kcal5g31.3g7.5g8.8g
Pekoni (Dulano)150g384kcal27g4.8g28.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g125g488kcal36.2g1.9g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g2886kcal196.2g92.8g192.6g22.2g
Valittu annoskoko1910g1443kcal98.1g46.4g96.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna955g722kcal49.1g23.2g48.2g5.6g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882