KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g150g825kcal15g34.2g64.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton100g320kcal23.1g10.5g20.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka200g748kcal2.4g184g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1000g1260kcal110g3g90g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g360kcal14.4g4g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g12866kcal337.8g479.4g1054.8g0g
Valittu annoskoko1910g6433kcal168.9g239.7g527.4g0g
Annoskoko puolitettuna955g3217kcal84.5g119.9g263.7g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156